Si ets una persona física, recorda que pots desgravar el 25% de la teva aportació en la declaració de la renda. Per això necessitem el teu nom i cognoms, la teva adreça postal i el teu NIF.

Si fas l'aportació en nom d'una persona jurídica (empresa, fundació, etc.), aquesta tindrà dret a deduir de la seva quota íntegra de l'impost de societats el 35% de l'import del donatiu.

En qualsevol cas, AVAN et lliurarà un certificat acreditatiu de la donació realitzada. Moltes gràcies per la teva aportació!

Informació del donant

Informació de la donació

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les vostres dades personals han estat incorporades al fitxer automatitzat "Donants" creat per  la Fundació AVAN amb la ­finalitat de gestionar la vostra aportació voluntària. Per exercir els drets d’accés, recti­ficació, cancel·lació i oposició previstos a la llei us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per escrit al c/ Estrella, 110 de Sabadell.

Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube