El professor, directiu i consultor Norbert Monfort obrirà la quarta edició de la Jornada AVAN amb una conferència sobre la cohesió el dissabte 25 de novembre a la seu AVAN de Sabadell.

 La conferència, oberta a tothom, forma part d’una nova Jornada adreçada a voluntaris, socis, professionals, amics de l’entitat i persones sensibles al coneixement i creixement personal.

El convidat d’enguany, Norbert Monfort, és Professor col·laborador del Departament de Direcció de persones i organitzacions a ESADE Business School. És Llicenciat en Filosofia i Lletres, Màster en Direcció i Administració d’Empreses i Màster en Consultoria de Desenvolupament Organitzacional.

Seguidament a la conferència, hi haurà un seguit de dinàmiques grupals, conduïdes per tècnics d’AVAN, per treballar més en profunditat el tema de la cohesió. I per posar punt final a aquesta Jornada, es posaran en comú les reflexions i síntesi de cada grup de treball.

La conferència tindrà lloc el dissabte dia 25 de novembre a les 10h a AVAN Sabadell carrer de l’estrella 110. Es demana confirmació al telèfon 93 715 64 85 o en el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube