Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

L’any 2016, es van diagnosticar a Catalunya 4534 casos nous de càncer de mama. Tot i  l’elevada incidència, gràcies als avenços en els tractaments, la seva supervivència cada cop és més elevada. Hi ha un augment però,  en altres tipus de preocupacions en aquest col·lectiu com són les queixes subjectives de memòria, que tenen una relació directa, segons estudis recents, amb alguns tractaments farmacològics que reben.

Dificultats en realitzar dues tasques simultàniament, alentiment en fer algunes feines, problemes per recordar cites, dificultats per aprendre coses noves, problemes per seguir una lectura i/o sensació d’emboirament són alguns dels canvis que comporten una repercussió directa sobre la seva qualitat de vida i el seu dia a dia.

Aquest taller gratuït que proposa l’AVAN és un entrenament combinat, on es realitzen exercicis i diferents tècniques i estratègies per optimitzar els recursos cognitius existents i minimitzar els errors.

El taller, dinàmic i flexible, s’adaptarà a cada grup, segons les seves necessitats i expectatives. Per complementar-ho es realitzaran avaluacions prèvies i a posteriori per poder objectivar els possibles beneficis de la seva realització.

Aquesta activitat començarà el pròxim 15 de febrer a les 16h, tots els dijous,  a la seu d’AVAN Sabadell (c/ de l’Estrella, 110).

Per més informació, enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 93 715 6485. Aquest programa rep el suport de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Sabadell.