Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

Avan presenta el desè Calendari Solidari per sensibilitzar sobre les malalties neurològiques

Aleix Pujadas | Diari de Sabadell

Per desè any consecutiu Avan ha elaborat el seu Calendari Solidari que pretén sensibilitzar la població sobre les malalties neurològiques. La iniciativa parteix d’unes xerrades de sensibilització en centres educatius de la comarca impartides pels usuaris de l’entitat que han exposat els seus casos particulars. Cada mes del calendari va acompanyat d’una gran fotografia de grup entre alumnes i membres d’Avan i d’una frase relacionada amb la sessió compartida.

 

Amb aquest projecte, ‘Joves Extraordinaris’, “esperem que puguem contribuir a fer una societat més solidària, més justa i més igualitària per a tothom”, expliquen des de l’entitat. El calendari ja està disponible i es podrà trobar a totes les seus d’Avan, a les taules informatives que fan regularment i a les parades de Nadal. El cost és un donatiu de 6€.

La imatge de portada és de l’estudiant de 4t d’ESO del Ramar 2 Mònica Molina, i pretén transmetre un món ple de colors i diversitat amb el seu dibuix. El Calendari Solidari 2020 ha comptat amb la col·laboració del BBVA, Vitropack, Grup Ramar i Aegerus i es va presentar aquest dimarts a la seu de l’entitat al carrer de l’Estrella.