Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

El Patronat de la Fundació nomena una nova presidenta en substitució del Dr. Pere Pardo.

Des del mes de gener de 2016, i en substitució del Dr. Pere Pardo, Cristina Urriza és la nova Presidenta de la Fundació Privada AVAN. És llicenciada en dret per la UAB i postgrau en estudis fiscals i financers per la UB. En el camp professional ha treballat en el món de la consultoria empresarial i com advocada d’empresa.

Des de l’any 2005 forma part dels òrgans de govern d’AVAN, exercint de sots presidenta de l’Associació AVAN i patrona de la Fundació. En l’àmbit associatiu també participa de forma activa en les taules participatives de malalties neurològiques i de mobilitat reduïda de la ciutat on viu, Sant Cugat del Vallès.

Els seus objectius per aquest nou mandat són consolidar l’activitat dels centres AVAN, potenciar la col·laboració del món empresarial en el projecte i continuar lluitant per l’obtenció de places públiques.

La Fundació i I’Associació AVAN continuen creixent i atenent a més persones afectades per alguna malaltia neurològica i a les seves famílies.  L’any 2015 van atendre 893 persones que van participar en programes de rehabilitació, atenció diürna, lleure, formació, assessorament i suport. Per els usuaris que tot i necessitant els serveis, no poden fer front per motius econòmics, l’AVAN ha atorgat a 117 famílies, ajudes económiques per valor de 64.000€.