FacebookTwitterYouTube  Botó Instagram web

Existeixen moltes manerescartell parkinsison web de lluitar contra una malaltia. Des dels professionals de la salut que s'encarreguen dels aspectes mèdics a aquelles persones que conviuen dia a dia amb les persones afectades. Però tu també pots lluitar contra el Parkinson. Participar i ajudar a difondre accions i projectes de fundacions i associacions és una bona manera.

El proper diumenge 3 d'abril tens l'oportunitat d'unir-te a la Fundació AVAN Neurologia  en un esdeveniment que ja s'ha convertit en tradició: la 5a Passejada i Cursa Solidària pel Parkinson Leonor González.

Un recorregut en format passejada de 2,5 km o en format cursa de 5 km creuen el barri de Poblenou - Zona Esportiva i formen el circuit d’enguany, on petits i grans esteu convidats a passar el diumenge al matí!

Després de la passejada o cursa hi haurà actuacions musicals, un sorteig de premis per als assistents que ho desitgin i entregarem un “Welcome Pack” als protagonistes de la passejada i

la cursa, per agrair-los la seva participació.

Per a més informació seguiu navegant en aquesta secció del web, truqueu al 93.788.20.80 o envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

 

Podeu fer la inscripció en aquesta mateixa pàgina omplint aquest formulari o de manera presencial a qualsevol Seu d'AVAN. També podeu fer-ho als següents comerços col·laboradors de la ciutat de Terrassa:

Podeu descarregar-vos la butlleta d'inscripció fent click aquí i entregar-la en qualsevol dels punts anteriorment indicats juntament amb el donatiu. 

El donatiu per a la inscripció és de 6€ que es destinaran integrament a seguir finançant el projecte de la Fundació AVAN Neurologia. 

Tot el que necessites saber sobre l'esdeveniment ho trobarás en aquest PDF informatiu per als participants.