FacebookTwitterYouTube  Botó Instagram web

mockup 2

Cada any l'AVAN crea un projecte del Calendari Solidari per poder captar fons per a seguir fent possible la missió principal de l'entitat: oferir suport i teràpies de neurorehabilitació a persones afectades per malalties neurològiques i a les seves famílies. Cada any aquest projecta aporta un donatiu total d'entre 10.000€ i 15.000€ a l'AVAN amb els que fem possible el suport a totes les famílies que ho necessiten. 

 Aquest any hem volgut presentar-vos a dotze dels veritables protagonistes de l’AVAN. Dotze persones a qui admirem profun­dament i que representen el veritable dia a dia de la Fundació. Les seves fotografies en blanc i negre amb les explosions de color a l’esquena re­presenten l’energia que tots ells tenen per seguir lluitant dia a dia per millo­rar la seva qualitat de vida. És tot un orgull per a nosaltres caminar al seu costat, de la mà, en aquest camí.

Per descobrir la seva història només heu d’escanejar el codi QR que tro­bareu al costat de la seva fotografía a cada página del calendari i accedireu als dotze vídeos a YouTu­be.

.1.345

6789

1011126

 

A més, enguany hem volgut crear un projecte per connectar el Calendari Solidari i el tradicional Sopar Solida­ri que a causa de la COVID no hem pogut celebrar per segon any con­secutiu. En aquest esdeveniment es comptava amb diversos comerços so­lidaris que donaven regals i obsequis a sortejar entre els assistents al sopar.

Els sortejos segueixen en marxa! A cada calendari hi trobareu un número, és únic! És molt important que el recordeu perquè és el vostre número de participació. El dia 5 de cada mes es farà un sorteig al nostre perfil d’Instagram (@fundacioavan) on podreu guanyar des d’una expe­riència de cap de setmana per a dues persones, un lot de vins, un sopar, sessions de benestar, etc. Gràcies als comerços i a les botigues col·labo­radores, que ho han fet possible!

ambarbar mnanelcp projectes lbdlpinma vazquezla damasanmarti

logo vinalium oklourdesmagda bachrubion LOGO JPGllar del llibre 1racc

 

El guanyador de cada mes s’anun­ciarà el dia 5 al perfil d’Instagram (@fundacioavan) i al web de l’AVAN (www.avan.cat).

Si sortiu guanyadors del sorteig, te­niu 48 hores per a posar-vos en con­tacte amb nosaltres. Un cop reclameu el premi acordarem un dia i podreu venir a buscar el premi a AVAN Sa­badell (o enviar a algú de part vos­tra). Si durant aquestes 48 hores no apareix la persona guanyadora, repetirem el sorteig fins que surti un guanyador/a que reclami el premi. Cada número només pot ser escollit una vegada, per tant un cop hagi sor­tit guanyador serà exclòs de la resta de sortejos de l’any.

 

Aquest any volem agraïr als quatre patrocinadors del projecte, que han assumit el cost complet de la impressió dels 2.500 exemplars. D'aquesta manera el donatiu de 6€ és destina integrament al finançament de la tasca de l'AVAN.

Captura

 

Podeu aconseguir el Calendari Solidari 2022 a qualsevol seu d'AVAN (Terrassa, Sabadell, Rubí i Sant Cugat). Per a comandes de més de 10 calendaris podeu escriure un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i gestionarem la vostra comanda.