Si voleu fer-vos col·laborador d'AVAN, cal que empleneu el següent formulari. Si ho preferiu podeu descarregar-vos la butlleta en format pdf, imprimir-la, emplenar-la a mà i fer-nos-la arribar a qualsevol dels nostres centres o per correu postal a AVAN, carrer Estrella, 110, 08201 Sabadell.

PARTICIPA AL SORTEIG "SOLIDARIS" !!!!

Per a poder participar als dos sorteig que ha preparat l’AVAN per als nous socis i per als socis que augmentin la seva quota, cal que ompliu aquest formulari d’inscripció i realitzeu el pagament. 

Farem un primer sorteig, que es celebrarà durant el dinar de Nadal de l’AVAN, hi participaran els nous socis i els socis que augmentin la seva quota entre el 1 de gener del 2018 i 15 de desembre de 2018. Els premis d’aquest sorteig seran:

000 DIAPO sorteig jubany calvis 25

Bases Concurs 25è Aniversari AVAN Fes-te Soci!

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les vostres dades personals així com la imatge del vostre DNI han estat incorporades al fitxer automatitzat "Donants" creat per AVAN amb la ­finalitat de gestionar la vostra sol·licitud. Per exercir els drets d’accés, recti­ficació, cancel·lació i oposició previstos per la Llei us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per escrit al carrer Estrella, 110, 08201 Sabadell.

Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube