FacebookTwitterYouTube  Botó Instagram web

Si ets una persona motivada i activa, amb iniciativa, i vols dedicar una part del teu temps a ajudar el col·lectiu de persones amb malalties neurològiques, pots formar part de la família AVAN. Gaudiràs amb nosaltres realitzant activitats socials, esportives, culturals i d’oci, i, si ho prefereixes, també podràs donar un cop de mà en tasques de suport, gestió i administració.

 

Ofertes vigents de voluntariat

Persones voluntàries per Taules Informatives:

* Tasques dels voluntaris: Col·laborar en l’organització de l’acte, taula, etc., en la difusió i realització de l’activitat.

* Beneficiaris: Població en general.

* Objectius: Divulgació d’informació relacionada amb les malalties neurològiques (informació de la malaltia, tractament, recursos assistencials,...) .

* Metodologia: Els dies mundials de les malalties incloses dins l’àmbit de la neurologia, s’organitzen taules informatives. Periòdicament es realitzen xerrades d’interès neurològic, de tots els àmbits, obertes a tothom.

 

Vols ser voluntari de l’AVAN?

Si vols ser voluntari de l'AVAN o, simplement, tenir més informació abans de prendre la decisió, emplena el següent formulari, si us plau:

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les vostres dades personals han estat incorporades al fitxer automatitzat: “Voluntariat” creat per l’ AVAN amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per escrit la Plaça de la Cultura, 5 (Centre Cívic Avel·lí Estrenjer), de Terrassa.